UNGE PAR WEEKEND

GI DRØMMEN EN VIRKELIGHET!

 

Verktøy som styrker

På en weekend for unge par vil det bli undervist om hvordan dere kan leve bedre sammen i trygghet og erfaring av at dere er elsket av hverandre og av Gud. I et samfunn som krever kurs og veiledning for å kunne kjøre bil, burde vi også innse at ekteskapet trenger det samme. Vi ønsker å verne om og styrke ekteskapet som Guds gode ordning, og gi verktøy for å møte hverdagen.

gi næring til ekteskapet

Å bli forelska er ikke så vanskelig, og det er heller ingen umulighet å gifte seg med sin hjertenskjær. Derimot er det en helt annen sak å skulle bevare kjærligheten gjennom et langt liv. Vårt ønske er at alle som deltar på weekenden skal få tro på at det faktisk er mulig å holde sammen gjennom hele livet, også i det 21.århundre. Gresset er ikke grønnere på den andre siden, gresset er grønnest der du vanner det!

Bygg for fremtiden

Når to mennesker fra forskjellige familier skal bygge et liv sammen, må det både gis og tas, og det kan storme litt av og til. Vi må alle bygge for fremtiden og en weekend som denne er god å ha med seg på ferden.

Se på det som en investering i forholdet ditt. Vi kan garantere at den vil gi god avkastning i årene som ligger foran. Det er i tillegg til god undervisning, tid til dere som par å prosessere undervisning, lovsang, mulighet for par samtale med et eldre par og tid til tur eller andre aktiviteter.

Pris og påmelding

Pris pr weekend (i 2023) er 5000,- pr par.

Dette inkludere arrangementavgift, kost og losji per par for hele helgen.

Neste weekend blir høsten 2024. Mer info kommer!

Ungepar weekend er for par som har vært gift i få år, eller par som er forlovet. Det er mange som får en slik weekend i bryllupsgave. Denne weekenden ble i 2023 arrangert på Storstua Konferansesenter på Røyken, rett sør for Oslo. Alle parene bor på rom med bad på rommet. Er du ugift deler du rom med en av samme kjønn.

Det er Olene og Jarle Mong som har undervist på Ungepar de tre siste årene. De formidler på en ekte og morsom måte gode og bibelske prinsipper for ekteskap. De har tre barn og bor på Framnes. Sammen med seg har de alltid en erfaren stab av ektepar. 

Kontakt oss på e-post:

familie@ywam.no

 

STYRKEDE EKTESKAP OG FAMILIER