UNGE PAR WEEKEND

GI DRØMMEN EN VIRKELIGHET!

 

Verktøy som styrker

På en weekend for unge par vil det bli undervist om hvordan dere kan leve bedre sammen i trygghet og erfaring av at dere er elsket av hverandre og av Gud. I et samfunn som krever kurs og veiledning for å kunne kjøre bil, burde vi også innse at ekteskapet trenger det samme. Vi ønsker å verne om og styrke ekteskapet som Guds gode ordning, og gi verktøy for å møte hverdagen.

gi næring til ekteskapet

Å bli forelska er ikke så vanskelig, og det er heller ingen umulighet å gifte seg med sin hjertenskjær. Derimot er det en helt annen sak å skulle bevare kjærligheten gjennom et langt liv. Vårt ønske er at alle som deltar på weekenden skal få tro på at det faktisk er mulig å holde sammen gjennom hele livet, også i det 21.århundre. Gresset er ikke grønnere på den andre siden, gresset er grønnest der du vanner det!

Bygg for fremtiden

Når to mennesker fra forskjellige familier skal bygge et liv sammen, må det både gis og tas, og det kan storme litt av og til. Vi må alle bygge for fremtiden og en weekend som denne er god å ha med seg på ferden.

Se på det som en investering i forholdet ditt. Vi kan garantere at den vil gi god avkastning i årene som ligger foran. Det er i tillegg til god undervisning, tid til dere som par å prosessere undervisning, lovsang, mulighet for par samtale med et eldre par og tid til tur eller andre aktiviteter.

Pris og påmelding

Pris pr weekend er 5000,- pr par.

Dette inkludere arrangementavgift, kost og losji per par for hele helgen.

Neste weekend blir 8-10 november 2024. 

Ungepar weekend er for par som har vært gift i få år, eller par som er forlovet. Det er mange som får en slik weekend i bryllupsgave. Vi gleder oss over at vi kan komme tilbake til Hermon Høyfjellsenter. Den ligger på Hovet i Hallingdal, midt mellom Oslo og Bergen. Alle parene bor på rom med bad på rommet. Er du ugift deler du rom med en annen deltager av samme kjønn.

 

TALERE:

Judy og Agnar Mostad har lang erfaring med å kurse og veilede unge par, og opptatt av å finne gode verktøy for et meningsfullt og livslangt samliv. De har vært med å lede UngePar-weekend i en årrekke. Judy er familieterapeut, og Agnar er lærer. De har vært gift i 18 år og har tre barn.  Sammen med seg har de alltid en erfaren stab av ektepar. 

Ungepar weekend ledes av Janne og Ingvar Andreassen.

 

Har du spørsmål eller om du ønsker et gavekort for en slik weekend, ta kontakt med oss på e-post:

familie@ywam.no

 

STYRKEDE EKTESKAP OG FAMILIER