Familieleir

En uke på leir er ofte sommerens høydepunkt for mange. Med Jesus i sentrum, masse gøy og god tid til å være sammen, så blir dette dager som setter store spor.

 

FAMILIELEIR SOMMEREN 2024

PÅMELDING TIL LEIR ÅPNER 08.02.24 kl 18:00

 

NYTT LIV, NYE HJEM

Familiefokus sin drøm er å hjelpe familier og enkeltmennesker til et rikere kristenliv, gjennom å formidle Guds ubetingede kjærlighet og Guds prinsipper for samliv. Gjennom at vi får møte Jesus, forandrer han oss og gir oss nytt liv. Dette vil igjen prege hvordan vi relaterer til vår ektefelle og barn, som er med på å forandre våre hjem. En familieleir vil utruste dere som familie til å kunne fokusere mer på hverandre og Jesus gjennom hele året. 

Målrettet undervisning

De fleste av oss ønsker at ekteskapet og familien skal fungere godt og være en oase i hverdagen. Det er fint med gode målsetninger, men hvordan skal vi greie dette i en hektisk hverdag, hvor krav og utfordringer river i oss fra alle kanter? 

Familieleirene består av fem dager med god, praktisk og jordnær undervisning om det å leve sammen som ektepar og familie. Temaer som blir tatt opp er blant annet: fundamentet for ekteskapet, tilgivelse, kommunikasjon, lidenskap, foreldrerollen og hvordan familier kan leve ut troen hjemme. Det blir også gitt tid til at dere som par kan prosessere undervisningen underveis. Kjernen i undervisningen er at Bibelen gir gode kjøreregler for et sunt og godt familieliv, og ekteskapet mellom mann og kvinne. 

Samtaler i grupper

Vi som har vært gift en stund vet at det er noe nytt å lære hele tiden. Familieleiren er lagt opp slik at barna har aktiviteter og undervisning tilpasset sin alder og interesse på formiddagen, samtidig som de voksne har sin undervisning. Etter hver undervisning deles alle parene inn i grupper, der det er anledning til å snakke om undervisningen og oppleve fellesskap med andre par. Det er også lagt opp til at parene kan ha egne samtaler med gruppeledere hvis man ønsker det. 

Vennskap, lek og minner for livet

Undervisningen skjer på formiddagen og kvelden, mens det er fritid på ettermiddagene med muligheter for bading, ballspill, fornøyelsespark, fjellturer, kanoturer, sporløyper, utflukter mm, alt avhengig av hvor man er på familieleir. Alle dager begynner vi med en samling for hele familien, der målet er at vi som familier kan komme nærmere hverandre og nærmere Gud. I tillegg blir man godt kjent med andre familier i løpet av uken. Mange har fått gode og nære venner for livet gjennom familieleirer de har vært på. Denne helheten gir god anledning til at familiene får skapt gode minner og opplevelser i ferien. De fleste leirene starter på mandag og avsluttes på lørdag i de respektive ukene.

Les mer informasjon om de enkelte familieleirer på kalenderen