ØSTFOLD

 

 

Familiefokus Østfold

Vi ønsker å hjelpe dere som familie til å leve nærmere Gud og nærmere hverandre, midt i hverdagen. Derfor har vi i Familiefokus arbeid i de fleste av regionene i Norge. De tilbyr inspirasjonskvelder, kurs og weekender, veiledning til par og familier, samt forebyggende kurs for par som skal gifte seg.  

Hver region ledes av et ektepar. De kan kontaktes ved spørsmål, får å se hvilke tilbud vi har i din region eller behov for samtalehjelp for familie og samliv. Våre frivillige veiledere er ikke familieterapeuter, men de har erfaring fra familielivets utfordringer, våre familieleire og har troen på at Jesus gir «nytt liv, nye hjem».  

Familiefokus Østfold inviterer jevnlig til inspirasjonssamlinger for ektepar gjennom året, i tillegg til å arrangere weekends og utenlandstur.

Inspirasjonssamlinger:

Lørdag 6. april i Filadelfiakirken i Mysen. Denne samlingen er dessverre avlyst, grunnet dødsfall i nær familie til underviserne. 

Ekteparweekend på Flämslätt 6-8 september. Det er Ådel og Lars Dale som vil undervise på denne helgen. Påmelding og mer info her!

Regionskomite:

Gunn Sisilie & Gaute Austneberg

Maria & Ole Christian Arntsen

Lise & Lars Erik Erøy

Kamilla & Alf Johannes Solberg