SOGN OG FJORDANE

 

 

Familiefokus Sogn og Fjordane

Vi ønsker å hjelpe dere som familie til å leve nærmere Gud og nærmere hverandre, midt i hverdagen. Derfor har vi i Familiefokus arbeid i de fleste av regionene i Norge. De tilbyr inspirasjonskvelder, kurs og weekender, veiledning til par og familier, samt forebyggende kurs for par som skal gifte seg.  

Hver region ledes av et ektepar. De kan kontaktes ved spørsmål, får å se hvilke tilbud vi har i din region eller behov for samtalehjelp for familie og samliv. Våre frivillige veiledere er ikke familieterapeuter, men de har erfaring fra familielivets utfordringer, våre familieleire og har troen på at Jesus gir «nytt liv, nye hjem».  

 

Dette sker i Sogn og Fjordane

 

Innvik Fjordhotell er igjen rammen for årets ektepar helg. Enten dere vil ha “maks utbytte” av parforholdet, eller dere er blant de mange som har forstått at alt ikke er så lett, er dere velkommen på helgen. Andre har sammenlignet ekteskapet med en bil som stadig trenger service selv om det ikke er noe galt. Samlivet trenger også service med jevne mellomrom. Samlivskurs har vært til stor inspirasjon og hjelp for mange og er en god investering! Kursene er en del av Familiefokus sitt arbeid og dette året er Ole og Karen Andersen med for å undervise. Det vil bli solid undervisning, god tid til dere som par, god mat og hyggelig fellesskap.

Praktisk informasjon 
Pris per par: Kr 4050, inkludert seminaravgift og kost/losji (Hotellstandard)

Kr 600 betales ved påmelding til kontonummer. 3705 10 31238 og kr. 3 450,- betales til hotellet.

Informasjon/påmelding: Sølvi og Bjarte Urnes, tlf. 48 12 75 56 e-post: sgurnes@online.no

Les mer på kalenderen