FAMILY ADVENTURES

KORTTIDSMISJON SOM FAMILIE

Sammen på misjon

Family Adventures er et konsept tilrettelagt for familier som ønsker å dra på misjonstur/team på sommeren! Det er dessuten åpent for alle folk til å være med – ektepar uten barn og single. Teamene kan være grupper fra en menighet, eller dere melder deg på som enkelt-familie og blir en del av et team.

Opplegget består av en kort treningsleir med påfølgende outreach/misjonstur til ulike land i Europa.

Treningsleir på GoFEST

Family Adventures har vanligvis sin treningsleir på GOfest, UIO sin sommersamling. I 2022 vil treningen foregå direkte med de enkelte teamene i månedene før avreise. 

HVA ER EN MISJONSTUR?

Gjennom å reise til et annet land, kan dere som familie få oppleve korttids-misjon på nært hold. Stedene vi reiser til har et pågående arbeid, som dere får lov å være en del av de dagene dere er på besøk. Opplegget er litt forskjellig avhengig av lokalisasjon og team sammensettingen. Det kan være å dele vitnesbyrd, ha dans & drama, leker og aktiviteter med barn. Dette skjer enten i kirker, leire eller på gatemøter. Flere steder går vi på husbesøk og har med mat og klær som vi deler ut. Vi hjelper til med praktisk arbeid eller besøker institusjoner som dagsentre for barn, handicappede og eldre. Dere vil alle i familien få opplevelser som vil sette dype spor.  

Destinasjoner

Vi planlegger å sende team til Albania, Bulgaria (Sliven), Latvia (Saldus), Romania (Constanta) og Ungarn (Budapest). 

Priser 2022

Påmeldingsgebyr:
500,- kr pr familie. 

Misjonstur: 

Cirka 2600 -4800,- pr voksen (avhengig av land, og basert på 2019). Pris for barn er ofte halv av voksen pris, igjen avhengig av land. Reisekostnader og all transport kommer i tillegg. 

Ta kontakt med oss om du har spørsmål, så hjelper vi gjerne! 

Meld din interesse