Toppmeny

Unge Par weekend på Hermon Høyfjellssenter 2017

Dato: 10. nov. 2017 - 12. nov. 2017

Hjertelig velkommen til Unge Par-Weekend på Hermon!

På denne weekenden vil det bli undervist om hvordan dere som unge par kan leve bedre sammen i trygghet og erfaring av at
dere er elsket av hverandre og av Gud. I et samfunn som krever kurs og veiledning for å kunne kjøre bil, burde vi også innse at ekteskapet trenger det samme.
Unge Par weekend arrangeres hvert år på høsten på Hermon Hotell.

Å bli forelska er ikke så vanskelig, og det er heller ingen umulighet å gifte seg med sin hjertenskjær. Derimot er det en helt annen sak å skulle bevare kjærligheten gjennom et langt liv. Vårt ønske er at alle som deltar på weekenden skal få tro på at det faktisk er mulig å holde sammen gjennom hele livet, også i det 21.århundre. Gresset er ikke grønnere på andre siden, gresset er grønnest der du vanner det!

Når to mennesker fra forskjellige familier skal bygge et liv sammen, må det både gis og tas, og det kan storme litt av og til. En weekend som denne er uansett god å ha med seg på ferden. Se på det som en investering i forholdet ditt. Vi kan garantere at den vil gi god avkastning i årene som ligger foran.

Vi gleder oss til å være sammen med dere på Hermon!

På Hermon Høyfjellssenter bor alle parene på rom eller hytter. Er du ugift deler du rom med en av samme kjønn. Stedet har eget badeland som er inkludert i prisen, med rutsjebane, stupebasseng, svømmekanaler, boblebad, badstuer, trimrom, klatrevegg, mm.

Ledere er Christoffer & Heidi Elstrøm og Mette & Terje Ranhoff.

Kontakt Heidi og Christoffer for praktiske spørsmål rundt helgen.
E-post: heidinyser@yahoo.com Mobil: 415 47 474

Kontakt familie@ywam.no for spørsmål rundt påmelding

Pris pr par: 3500,- (hvorav 500 kr i påmeldingsvgift som ikke refunderes ved avmelding.)

Her er link til Hermon høyfjellsenter hvor leieren finner sted:
http://www.hermonh.no/

Påmelding – klikk her

Sted

Hermon Høyfjellssenter
Laster kart ....