Toppmeny

Lansering av guttogjente.no

Den 9. januar ble den nye siden til guttogjente.no lansert:

 

PRESSEMELDING

Lansering av Guttogjente.no – Ny kristen seksualveiledningsside for ungdommer.

Onsdag 9. Januar lanserer GuttogJente.no sin nettside. Dette er en veiledningsside som ønsker å tilby unge mennesker veiledning i spørsmål om kropp og følelser, sex og samliv ut fra et kristent livssyn.

Nettsiden vil også kunne være en ressurs for ungdomsledere, lærere og foreldre. Familie & Medier er sammen med Ungdom i Oppdrag initiativtakere til GuttogJente.no, og har til nå fått med seg 14 andre medlemsorganisasjoner og kristne skoler.

Veiledningssidens visjon er å se unge mennesker bli trygg på sin seksualitet, få mot til å ta gode valg, få kunnskap til å verne om sunne grenser, finne sin identitet som skapt og elsket av Gud. Samt se voksne som med mot, visdom og kjærlighet veileder unge mennesker.

GuttogJente.no vil snakke helhetlig om seksualitet, uten å være redd for å bryte tabuer. I kristne sammenhenger har det vært og er et tabu å bruke tydelig språk om sex. I det sekulære samfunnet er det største tabuet å snakke om grenser. GuttogJente.no vil bryte begge tabuene:

snakke tydelig og konkret om seksualitet og identitet, og samtidig gi veiledning om de gode rammene for sex.

GuttogJente.no tar utgangspunkt i et positivt verdibasert syn på sex og samliv. Ingen spørsmål er forbudte, og ethvert tema kan snakkes om.

Ungdommer som tar kontakt skal bli møtt med raushet og respekt. Uavhengig av deres livssyn.

“Det er et behov for en veiledningstjeneste for kristne ungdommer i Norge i dag. Vi tror at GuttogJente.no vil svare på dette behovet. I dagens mylder av seksualveiledning tror vi at mange ungdommer kommer til å oppleve at GuttogJente.no vil hjelpe dem på en avgjørende måte i deres valg og holdninger rundt sex og samliv,” sier Anders Mellingen, daglig leder i GuttogJente.no.