Toppmeny

UiO 50+ leir på Gavelstad Gjestegård

Dato: 26. jun. 2017 - 30. jun. 2017

Velkommen til en flott leir for enslige og ektepar fra 50 år og oppover.  Vårt siktemål med leiren er at oppholdet skal gi rom for rekreasjon, inspirasjon gjennom god og aktuell undervisning, motivasjon til engasjement i menighet og misjon og støtte til den unge, oppvoksende generasjon.

 Motto for leiren:  JESUS FØRST!

Innhold:
I møtesalen blir det undervisning/forkynnelse på formiddag og tidlig kveld.  Før lunsj har vi også en samnling i grupper.  På ettermiddagen blir det fritid og muligheter for utflukt.  Etter kveldsmøtene er det hyggesamvær med bl.a. sang og musikk.

Sted:  Gavelstad Gjestegård, Svarstad i Lardal kommune, ligger i Lågendalen, midt mellom Larvik og Kongsberg.  Totalt har stedet 100 senger fordelt på 40 rom – alle med dusj og toalett.  Gjestegården drives av et kristent ektepar som brenner for denne målgruppen!

Taler:  Øyvind Hofstad
Forfatter Rita Aasen og repr. fra UiO-basen i Skien vil også besøke oss i løpet av uka.

Priser: pr. person m/full pensjon (inkl. påmeldingsgebyr på kr. 500,-*):

Overnatting i dobbeltrom kr 3800,-
Overnatting i enkeltrom kr 4300,-

Rimeligere priser om du/dere tar med og bor i bobil/campingvogn.

 *) Påmeldingsgebyret refunderes ikke ved en evt. avbestilling.


Påmelding
:
Fra 30. mars  tar Wera og Egil W. Johansen imot påmeldingene, helst på  e-post: egilwjohansen@gmail.com eller tlf. 901 28 753 / 473 49 263.  Postadressen er Skallebergveien  237, 3280 Tjodalyng.

Betaling:  Velkomstbrev og faktura for påmeldingsgebyret sendes ut fortløpende.  Nærmere leirstart får dere faktura på restbeløpet.

Har du spørsmål om leiren, kan du kontakte Wera og Egil.

 

Hjertelig velkommen!

Sted

Gavelstad Gjestegård
Laster kart ....