Toppmeny

UiO 50+ leir på Gavelstad Gjestegård

Dato: 1. aug. 2016 - 5. aug. 2016

Med forventning og glede ønsker vi velkommen til “UIO 50+” leir på Gavelstad Gjestegård. Leiren er for enslige og ektepar fra 50 år og oppover. I tillit til Gud ber vi om at Han gjennom disse dagene får oppmuntre, fornye og utruste oss til liv og tjeneste. Vårt siktemål er også at leiren skal inspirere oss til å støtte den yngre generasjon. Vi er kalt til å være en velsignelse for hverandre!

Motto for leiren: “Her er jeg, send meg”

braathen

Hovedtalere: Hanne og Leif Bråten.

Lovsangsledere er Greta og Geir Oma.

Innhold:
I møtesalen blir det undervisning/forkynnelse på formiddag og tidlig kveld. Vi har og en samling i  grupper. På ettermiddagen blir det fritid, kunstseminar og muligheter for utflukter til forskjellige steder. Hver kveld blir det hyggesamvær med bl.a sang og musikk.

Sted: Gavelstad Gjestegård, Svarstad, Lardal kommune, midt mellom byene Larvik og Kongsberg. Totalt har stedet 100 senger fordelt på 40 rom. Alle rom har dusj og toalett.

Tid:  mandag 1. til fredag 5. august 2016.

Priser pr. person m/full pensjon.  (inkl. påmeldingsgebyr på kr. 500,-)

– overnatting i dobbeltrom: kr. 3.700,-

– overnatting i enkerltrom: kr. 4.700,-

Rimeligere priser om du/dere tar med og bor i bobil/campingvogn.

Påmeldingsgebyret refunderes ikke ved en evt. avbestilling.

Påmelding

Påmelding skjer fra 30. mars til 13. juni, til Wera og Egil W. Johansen, Skallebergveien 237, 3280 Tjodalyng. E-post: egilwjohansen@gmail.com

Mobil 90 12 87 53 / 47 34 92 63.

Vennligst oppgi navn, adresse, telefonnr og (evt) e-postadresse. Oppgi avt handikap slik at vi får fordelt rommene best mulig. Når påmeldingen er mottatt, sendes velkomstbrev og 2 fakturaer, en for påmeldingsgebyret kr 500 og en for restbeløpet med en senere forfallsdato. I velkomstbrevet får du også nærmere info om vei og reisemåte.

Sted

Gavelstad Gjestegård
Laster kart ....