Toppmeny

Skjærgårdstreff 50+ UiO Skjærgårdsheimen Flekkerøy v/Kristiansand – VENTELISTE!

Dato: 4. jul. 2016 - 9. jul. 2016

Velkommen til ”Skjærgårdstreff 50+” på Skjærgårdsheimen.

Leiren er for enslige og ektepar fra 50 år og oppover. Vårt siktemål med leiren er at oppholdet skal gi rom for rekreasjon, inspirasjon gjennom god og aktuell undervisning og motivasjon til engasjement i menighet og misjon og støtte til den unge oppvoksende generasjon.

Ungdom i Oppdrags eiendom, Skjærgårdsheimen, ligger ca 13 km vest for Kristiansand med bilvei helt fram. En riktig sørlandsperle med havutsikt, badestrand og spaserveier som gir gode muligheter for fysisk rekreasjon.

Det blir undervisning/forkynnelse på formiddag og tidlig kveld. Vi har også samling i grupper. På ettermiddagen blir det fritid og anledning til å delta i forskjellige aktiviteter, bade eller gå tur på den vakre øya. Om kveldene blir det hyggesamvær i den koselige peisestua.

Årets hovedtaler er Solfrid Quist Natvig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg får vi besøk av forfatteren av boka;

” Etterlysning Åndelige foreldre”,Torbjørg Nyli. Lovsangsledere er Ingrid og Åsulf Kvammen.

Priser (med full pensjon) pr. person – Dobbeltrom kr. 2.700. Enkeltrom kan ikke påregnes, da plassen er begrenset. Rommene har enkel standard med felles dusj og wc.

Påmelding

Påmelding skjer fra 30. mars 2016 kl 09.00 fortrinnsvis på e-post til; post@heimen.org eller  på telefon 38 10 68 70. Påmeldingen må være oss i hende senest 15.mai. Ikke nøl med påmelding. Det er rift om plassene.

Opplysninger ved påmelding: 

Vennligst oppgi navn, adresse, telefonnr og (evt.) e-post. Oppgi eventuelle handicap så vi får fordelt rommene best mulig.

For personer med vesentlig handicap har vi svært få rom med bad og toalett Tillegg kr. 600,- pr. rom. Ta med Laken, dynetrekk og putevar Ønskes oppredd seng er tillegget kr. 75,- pr. seng

Nærmere info om vei og reisemåte sendes deltagerne sammen med faktura.

Du får raskt svar om du har fått plass.

Giro sendes ut 7. Juni med betalingsfrist 20. Juni.

Hovedledere

Anne Lise og Kenneth Dalaker 41300011/47332524 kenneth.dalaker@hotmail.com

Randi og Helge Helgesen 90585811 Helge.Helgesen@ha.kommune.no

Velkommen til Skjærgårdstreff 50+ 4.juli – 9. juli.2016

 

 

 

 

Sted

Skjærgårdsheimen
Laster kart ....