Toppmeny

Familieleir på Lyngmo – kun ledig på camping

Dato: 10. jul. 2017 - 15. jul. 2017

Velkommen til familieleir på Vestlandet!

Tradisjonen tro inviterer familiefokus til familieleir på Vestlandet. Nærmere bestemt Lyngmo i Sogn og Fjordane. En perle i skjæringspunktet mellom Sognefjorden og norske fjell. Selv om naturen er storslagen og flott, er det ikke det leirene på Lyngmo er mest kjent for. Noe av det som har vært varemerket til leirene på Lyngmo er det intime og nære fellesskapet. Staben har som mål at det skal være lett å kunne knyte bånd og bli kjent med hverandre. Et fellesskap hvor en kan senke skuldrene og slappe av. Du vil få ekte og livsnær undervisning, rotfestet i Guds ord.

Det hadde rett og slett vært en stor glede å treffes i midten av juli, nærmere bestemt uke 28.

PÅMELDING:
Påmeldingen åpner 6. mars 2017 kl 10. Meld deg på her.
Ved fullført påmelding vil du umiddelbart få en oversikt over innsendt påmelding sendt til oppgitt e-postadresse.
Faktura: Ved plassbekreftelse får du tilsendt faktura med påmeldingsgebyr á 650,-/familie. Plassen din blir sikret først når gebyret er betalt. Påmeldingsgebyret (depositum) på 650,- refunderes ikke ved evt. avmelding.

(Vil du allerede nå lage deg en bruker på Checkin kan du bruke denne linken her: familiefokus-mens-vi-venter. NB! Dette gjelder ikke som påmelding)

PROGRAM:
På formiddagen er det familiemøte for hele familien. Deretter går barna i grupper mens de voksne har undervisning. I etterkant av undervisningen vil det være mulighet for å samles i grupper eller partid. Det vil også være mulighet for å få veiledning, men dette er frivillig.

Om kvelden er det ei god natt-samling for de minste. Alle til og med 3. klasse legger seg. Etter leggetid blir det undervisning for de voksne.

Det er klubb for de fra 9 år (begynner i 4.klasse) og oppover etter god natt-samlingen. For de over 12 år (begynner i 7.klasse) vil det i tillegg være samlinger etter klubben om kvelden.”[/expand]

FRITID OG AKTIVITETER:
På dagtid er det fritid og ulike aktiviteter. Lyngmo har kanoer og båter som er til vår disposisjon hele leiren. Det er også sandvolleyballbane og egen badebrygge. For de aller minste finnes det inngjerdet lekeplass med disse, sandkasse og rutsjebane.images (1)

Vi pleier å legge til rette for noen fritidsaktiviteter, som er helt frivillig å være med på:

  • fjelltur til Molden.
  • sporløp.
  • vannkrig.
  • volleyball/fotball.

Av andre opplevelser i nærheten av Lyngmo kan vi nevne:

  • Lustrabadet. Stort badeland.
  • Sogn Folkemuseum, familievennlig og spennende.
  • Lekeland/badebasseng i Kaupanger.
  • Solvorn – bading og ”sørlandsidyll” ved Sognefjorden.
  • Urnes stavkirke.
  • shopping i Sogndal.

HUSK REDNINGSVEST, vannkanten er ikke langt unna!
Sjekk gjerne ut på nettet i forkant, ellers er det også en del info og tips på Lyngmo for flere opplevelser.

LEIRLEDERE:

Også i år vil leiren bli ledet av Familien Urnes og familien Rosnes. Begge familiene har lang erfaring både som deltagere og stab på Lyngmo. Ellers når det gjelder veiledning og samtale vil flere fra staben være disponible for dette.

Sølvi og Bjarte Urnes

Sølvi og Bjarte Urnes

Sølvi & Bjarte Urnes har lang erfaring som hovedledere og har de siste årene også hatt ansvar for en del undervisning. Sølvi og Bjarte er bosett i Førde i Sogn og Fjordane. De har vært gift i 22 år og har 5 barn i alderen 4-23 år. De deltok første gang på familieleir i 2003, og har siden vært aktive med i arbeidet i form av leirer og weekender. De har blitt inspirert av undervisningen og ønsker å være med og videreformidle dette til stadig flere.


Maria & Erling Rosnes
Bor på Seim, Nord for Bergen. Har vært gift i 12 år og kjærester så lenge de har kjent hverandre. Sammen har de 4 barn i alderen 6-11 år. De siste tre årene har Erling og Maria vært med i hovedlederteamet for familieleiren på Lyngmo.

Rosnes 2

Maria og Erling Rosnes

Møtet med livsnær og ekte undervisning om samlivet, familien og barneoppdragelse har satt spor i Erling og Maria. De ønsker at flere familier skal få muligheten til å oppleve det samme. ”


MER INFORMASJON:

For praktiske spørsmål rundt leiren kontakt:

Maria og Erling Rosnes 47620313/45024868
eller Sølvi og Bjarte Urnes 48 12 75 56

For spørsmål ang. pris/påmelding kontakt Familiefokus 62 57 43 17

INNKVARTERING:
Her er det plass til 150 personer og det er god standard på rommene. Lyngmo utvider internatdelen og den består nå av 25 rom med eget bad. Det er 4-7 sengeplasser på hvert rom. Lyngmo har campingplass og hytter som ligger idyllisk til ved vannet. Camping/hytter har felles sanitæranlegg i samme bygg som internatet. Oppgi ønsket overnatting ved påmelding

Les mer på http://www.lyngmoinfo.com/Lyngmo camping

Sengetøy og håndklær ikke inkludert. Det kan leies for 105 kr ved ankomst. De har dyner til alle senger, men alle campinggjester må ta med dette utstyret selv.

Det er tilrettelagt 1 handicaprom (stort bad).


PRISER:

Internatrom inkludert kost:

Voksen kr. 2.750,-
Barn 8-14 år kr. 1.500,-
Barn 3-7 år kr. 975,-
Barn 0-2 år gratis

Hytter inkludert kost:

Voksen kr. 2.338,-
Barn 8-14 år kr. 1.275,-
Barn 3-7 år kr.  830,-
Barn 0-2 år gratis

Camping inkludert kost:

Voksen kr. 1.600,-
Barn 8-14 år kr. 1045,-
Barn 3-7 år kr.  550,-
Barn 0-2 år gratis

Camping uten kost (men inkludert kaffekos om kvelden):

Voksen kr.  1020,-
Barn 8-14 år kr. 545,-
Barn 3-7 år kr. 385,-
Barn 0-2 år gratis

Påmeldingsgebyr 650 kr pr familie (refunderes ikke ved avmelding)
Arrangementsavgift 350 kr pr person fra fylte 3 år.

Håper vi treffes i juli!

 

Sted

Lyngmo ungdomssenter og camping
Laster kart ....