Toppmeny

Familieleir i Sverige, Flämslätt 3 – FULL med venteliste. Noen ledige på camping.

Dato: 24. jul. 2017 - 29. jul. 2017

Velkommen til norsk familieleir i Sverige

På alle UIO’s familieleire ønsker vi at hver enkelt skal få en god ferieopplevelse og bli bedre kjent med Jesus og hverandre. Det blir nyttig og praktisk familieundervisning og mye fritid med lek og moro, fellesskap og alvor.

PÅMELDING:
Påmeldingen åpner 6. mars 2017 kl 10. Meld deg på her.

Ved fullført påmelding vil du umiddelbart få en oversikt over innsendt påmelding sendt til oppgitt e-postadresse.

Plassbekreftelse: Først når påmeldingen din er ferdig behandlet hos oss, vil du få en endelig bekreftelse på om du har fått plass. Da det ofte er sekunder som skiller påmeldingene, og da vi ikke kan overbooke våre leire, er vi nødt til å sende ut bekreftelse i etterkant. Førsteinntak er på 12 plasser.
Vi etterstreber at nye familier skal få muligheten til å bli med og holder av egne plasser til dette.
Faktura: Ved plassbekreftelse får du tilsendt faktura med påmeldingsgebyr á 650,-/familie. Plassen din blir sikret først når gebyret er betalt.

Ved eventuell avmelding tidligere enn 3 uker før leirstart refunderes innbetalte penger for kost, losji og arrangementavgift. Påmeldingsgebyret (depositum) på 650,- refunderes ikke. Ved avmelding 2 uker før leirstart betaler man 50 %, og 1 uke før må man betale hele summen.

(Vil du allerede nå lage deg en bruker på Checkin kan du bruke denne linken her: familiefokus-mens-vi-venter. NB! Dette gjelder ikke som påmelding)

LEDERE OG TALERE:

a) Elsa og Egil, b) Jon Markus, c) Kari og Svein Arne

Kari og Svein Arne Fasseland bor på Bryne og har til sommeren vært gift i 25 år. De har 4 barn i alderen 14-23 år. De har vært med på flere familieleirer og hatt ulike oppgaver i stab. På denne leiren vil de være hovedledere.

Elsa og Egil Rise har vært gift i 23 år og har barn i alderen 15 – 19 år. Familien bor på Ganddal i Sandnes. De har mange års erfaring med familieleir og har hatt ulike oppgaver i stab. På denne leiren vil de være med som talere.

PROGRAM
Dagen starter alltid med en god flexifrokost og påfølgende familiesamling for hele familien. Etter familiesamlingen blir det en liten pause hvor barna og ungdommene går til sine ulike grupper og de voksne går til sin samling med undervisning og gruppesamlinger.

Denne leiren vil ha et sterkt ungdomsfokus med ulike samlinger og egen undervisning. Ungdomsarbeidet blir ledet av Jon Markus Nyjordet som bla. har vært stab på UiO Skien. På dagtid fordeles alle ungdommene som hjelpeledere i aktivitetsgruppene i barnearbeidet. På kveldene har de egne ungdomssamlinger med lovsang og undervisning. Det er et eget team med ledere som skal leve «tett på» ungdommene under hele leiren.

Barnegruppene på formiddagen er for barn i alderen 3-12 år:

  • 3-6 åringer har aktiviteter som lek, sang og en liten samlingsstund.
  • Skolebarn har en samlingsstund og forskjellige interessegrupper.

Ettermiddagen er det «ferie og fritid» for alle. Flämslätt ligger i utrolig flotte omgivelser med et stort flott uteområde, turløyper gode muligheter for bading og andre fritidsaktiviteter.

På kvelden blir det en enkel godnatt samling for de minste barna. Vi legger opp til kveldskro for alle fra 9 år og oppover og parallelt med undervisning for de voksne blir det samling for ungdommene.

Mer informasjon om leiren, påmelding og priser – kontakt : Familiefokus 62 57 43 17

For praktisk info rundt leiren kontakt Kari og Svein Arne Fasseland 90 16 79 55


BELIGGENHET:

Flämslätt Stifts- og kursgård er en perle av et sted som ligger sør for Vänern, mellom Skövde og Skara. Det har gode utfluktsmuligheter til 18 hulls golfbane, Skara badeland og naturstier. Det er god standard på rommene og stedet kan skilte med eget kapell, badeplass med brygge, kanoutleie og fotballbane! Velkommen til et nydelig sted å legge ferien …”i Sverige på leir”!!

Praktisk info:
Sengetøy, håndklær og såpe er ikke inkludert.
Dersom du ikke ønsker å ha med eget sengetøy, kan det leies for kr. 95.- (sengetøy og håndklær).

Deltagerne vil få mer informasjon i eget brev før leiren.

 

PRISER:

Hotellrom inkludert kost:

Voksen kr. 3050,-
Barn 8-14 år kr. 2250,-
Barn 3-7 år kr. 1575,-
Barn 0-2 år gratis

Hasselbacken internat inkludert kost (for ungdom):

Ungdom fra 13 år kr. 2.400,-

Camping:

Campingavgift m/strøm kr. 575,-
Campingavgift u/strøm kr. 350,-
Voksen inkl/kost kr. 2025,-
Barn 8-14 år inkl/kost kr. 1575,-
Barn 3-7 år inkl/kost kr. 1250,-
Barn 0-2 år inkl/kost gratis

Påmeldingsgebyr 650 kr pr familie (refunderes ikke ved avmelding)
Arrangementsavgift 350 kr pr person fra fylte 3 år.

Sted

Flämslätt
Laster kart ....