Toppmeny

Boot Camp for deg som er mann

Dato: 30. mar. 2017 - 2. apr. 2017


Endelig: Første Boot Camp for MENN i Norge!

I 15 år har menn i USA hatt gleden av å kunne reise på Boot Camp, og fått både tid, undervisning og verktøy til å oppdage hjertet sitt. Nå er det din tur: Oppdag hjertet ditt, og Hans hjerte for deg. Det vil forvandle deg, uten at du må skjerpe deg. Det er en god opplevelse!

Wild at Heart Boot Camp – skreddersydd for menn. Nå, 16 år etter at John Eldredge skrev «Wild at Heart» som først het «Slipp deg løs mann» på norsk (Nå:«Mannes ville hjerte»), kommer det livsforandrende opplegget basert på boken til Norge:

«Boot Camp»
Opplegget som har lange ventetider i USA, bringes nå til Norge av den norske selvstendige foreningen «Wild at Heart Norway» og med John Eldredge sin velsignelse.

Tidspunkt:
Start kl: 16:00-17:30 torsdag 30. mars 2017
Slutt kl: 12:00 søndag 2. april 2017
Pris: kr 3 500;-
Prisen dekker alle kostnader for opphold, måltider og undervisning. Transport til og fra campen er ikke dekket.

Wild at Heart Boot Camp er ikke en retreat for menn. Det er det siste vi trenger. Denne helgen er ærlig om de de dype lidenskaper og lengslene som ligger i mannens hjerte. Ærlig og rett på dypet – en reise til helbredelse av sårene han har tatt i kampen, inn i riket av farskap – om Sex, Gud og Kallet – livet slik det var ment å leves.

Gjennom økter med undervisning, latter og tårer, Hollywood-filmer, tid til stille refleksjon (på en fjellhylle om du vil), eventyr og tid i Guds skaperverk, vil du oppdage noe dyptgripende om Guds hjerte – og hjertet han ga deg som en mann. Vi regner med at det vil forandre deg, slik det har forandret oss.
Til det gode, og uten stress og press, men med mye glede!

Meld deg på. Link http://www.wahn.no og FB “Wild at Heart Norway”

 

Sted

KRIK Høyfjellssenter
Laster kart ....