Family Adventures

Family Adventures ønsker gjennom korttidsmisjon å stå sammen med og tjene den lokale menigheten. Vi tror på familier som tjener Gud sammen i misjon, og ønsker å legge til rette for at to eller flere familier fra en menighet kan få en misjonserfaring sammen. Vi tror at ved å oppleve noe som en gruppe, blir det enklere å ta med opplevelsene hjem og fortsette å vokse. Det vil også være med å inspirere den lokale menigheten. Vi har nå jobbet fram et konsept som vi mener kan fungere godt enten det blir et sammensatt team av flere enkeltfamilier, eller grupper av familier fra en menighet som reiser sammen.

Datoer 2018:
Treningsleir: 29. juni – 2. juli. Nytt av i år er at vi kjører to leire parallelt; en på Grimerud i Stange og en i Ålesund.
Outreach: 2. – 12. juli.

Priser 2018:
Påmeldingsgebyr (kommer i tillegg til treningsleiren): 1200 kr pr familie
Treningsleir: Voksne 1000 kr, barn 7-14 år 650 kr, barn 3-7 år 330 kr, barn under 3 år gratis.
Outreach: ca 1700-3500 kr/voksen (avhengig av land). Reisekostnader og all transport kommer i tillegg.

Outreach:
Mulige outreachmål: Ungarn (Budapest), Slovakia (Lucatin), Albania (Tirana), Latvia (Saldus og Valdemarpils), Romania (Medias/Prod), Bulgaria (Sliven) og Estland (Antsla).

Av ting vi gjør for å tjene ute i nasjonene, kan vi nevne: gate/friluftsmøter og besøk på institusjoner – dagsenter for barn, handicappede og eldre. Vi deler vitnesbyrd, synger, spiller, har dans & drama, leker og aktiviteter med barna. Vi går på husbesøk og har med mat og klær som vi deler ut – og hjelper med praktisk arbeid. Spør oss om mer detaljert informasjon for det enkelte land!
Påmelding:
Ta gjerne kontakt med oss under dersom dere er interesserte i å ta del i Family Adventures.
Etter at dere har tatt kontakt og vi har avtalt treningsleir og land får dere tilsendt faktura for påmeldingsgebyr. Når gebyret er betalt er påmeldingen endelig.
Ut på våren, i forkant av treningsleiren, får dere tilsendt faktura for leiren. Teamledere koordinerer reise og utgifter i utlandet.

Brosjyre som pdf

Last ned Family Adventures PDF

Family Adventures Card 2018