Toppmeny

Family Adventures

Family Adventures ønsker gjennom korttidsmisjon å stå sammen med og tjene den lokale menigheten. Vi tror på familier som tjener Gud sammen i misjon, og ønsker å legge til rette for at to eller flere famFamily Adventures_bildeilier fra en menighet kan få en misjonserfaring sammen. Vi tror at ved å oppleve noe som en gruppe, blir det enklere å ta med opplevelsene hjem og fortsette å vokse. Det vil også være med å inspirere den lokale menigheten.

Vi har nå jobbet fram et konsept som vi mener kan fungere godt enten det blir et sammensatt team av flere enkeltfamilier, eller grupper av familier fra en menighet som reiser sammen.
Ta gjerne kontakt med oss under dersom dere er interesserte i å ta del i Family Adventures.

Vi begynner Family Adventures 2018 med treningsleiren som er fra 29. juni – 2. juli. Selve outreachen er fra 2. – 12. juli.

Mulige outreachmål er Ungarn (Budapest), Slovakia (Lucatin), Albania (Tirana), Latvia (Saldus og Valdemarpils), Romania (Medias/Prod), Bulgaria (Sliven) og Estland (Antsla).
Av ting vi gjør for å tjene ute i nasjonene, kan vi nevne: gate/friluftsmøter og besøk på institusjoner – dagsenter for barn, handicappede og eldre. Vi deler vitnesbyrd, synger, spiller, har dans & drama, leker og aktiviteter med barna. Vi går på husbesøk og har med mat og klær som vi deler ut – og hjelper med praktisk arbeid. Spør oss om mer detaljert informasjon for det enkelte land!

Brosjyre som pdf

Last ned (PDF, 221KB)


Kontaktskjema: