Laster kart ....

Dato/tid
02/07/2018 - 07/07/2018
00:00

Sted
Skjærgårdsheimen


VELKOMMEN TIL ”SKJÆRGÅRDSTREFF 50+” PÅ SKJÆRGÅRDSHEIMEN.

Skjærgårdstreff 50+ arrangeres i år i tiden 2. – 7. Juli med motto: «Jesu vei!»

Det blir undervisning/forkynnelse på formiddag og tidlig kveld. Vi har også samlinger i grupper.  En egen sangkveld og innslag med « min historie» står på programmet. På ettermiddagene blir det tid til rekreasjon på ulike måter, med bl.a mulighet til bading eller å gå tur på den vakre øya. Om kveldene blir det hyggesamvær i den koselige peisestua og basar til inntekt for et misjonsprosjekt.

Hovedtaler er Vigdis Håland, nylig pensjonert rektor ved Stavanger kristne friskole. Hun har vært engasjert i lederskap i Karismakirken i Stavanger og var med å starte Aglow i Stavanger på 80-tallet. De siste årene har hun vært engasjert i Kvinner i nettverk  som veileder og talt på kvinnemøter. Hun har hatt seminar hvor tema har vært bl.a bønn, lovprisning, nådegavene og relasjon med Gud. Hun ønsker å gi videre til de yngre generasjoner, erfaringer og å være en « åndelig mor».

I tillegg får vi besøk av et ektepar som har jobbet som misjonærer i sør-øst Asia i over 25 år. Lohne og Dag Jax vil dele fra arbeidet med å nå det unådde K-folket for Jesus og inspirere og utfordre til engasjement i misjon. Lohne og Dag driver flere spennende prosjektet og har en brennende lengsel etter å se Guds rike bryte gjennom blant de unådde folkeslagene i Asia.

Ingrid og Åsulf Kvammen leder lovsang på leiren. 

Hovedledere:

Anne-Lise og Kenneth Dalaker Rita og Vidar Aune
Mobil: 47332524 Mobil: 94146919
Epost: Kenneth.dalaker@hotmail.com Epost: vjaune010@gmail.com

Påmelding:

Påmelding skjer fra 4. April Kl 09.00 fortrinnsvis på e-post til post@heimen.org eller på telefon 38 10 68 70, Skjærgårdsheimen. Påmeldingen må være oss i hende senest 15. Mai. Ikke nøl med påmelding. Det er rift om plassene.

 Vennligst oppgi navn, adresse, telefonnr og (evt.) e-post. Oppgi eventuelle handikap så vi får fordelt rommene best mulig. For personer med vesentlig handikap har vi svært få rom med bad og dusj. Tillegg kr. 600 pr. rom.

Ta med: Laken, dynetrekk og putevar. Ønskes oppredd seng er tillegget kr 75 pr. seng.

Du får raskt svar om du har fått plass. 

Nærmere info om vei og reisemåte sendes deltagerne sammen med faktura.

Du får raskt svar om du har fått plass.

Priser pr. person:

Dobbeltrom inkludert kost og losji kr. 2.900

Enkeltrom kan ikke påregnes, da plassen er begrenset. Rommene har enkel standard med felles dusj og wc.

Giro sendes ut 7. Juni med betalingsfrist 20. Juni.

Velkommen til Skjærgårdstreff 50+ 2.- 7. juli.2018!