I 2014 var det 30 år siden det ble arrangert gylne alders leir i regi av Ungdom i Oppdrag for første gang.. Det har alltid vært rom for godt voksne folk i UiO, men nå settes for alvor fokus på den voksne delen av befolkningen.

«Den gylne alder», «eldre i opplag» eller «ungdom i langdrag»  er mer eller mindre seriøse navneforslag til satsningen. Mer aktuelt er kanskje «Seniorer i oppdrag» eller rett og slett «50+» Uansett hva slags kategori du kjenner deg hjemme i så er du velkommen!

Om du har passert 50 er du kanskje godt etablert, ferdig med egne småbarn og klar for nye utfordringer. Uansett livssituasjon ønsker 50+ å legge til rette for at du skal få et møte med den levende Gud, samt en utfordring om å ikke legge inn årene for tidlig.  Dagens unge mennesker roper etter forbilder og en eldregenerasjon som kan være med å støtte.  50+ ser eldrebølgen som en kjemperessurs inn i misjon og tjeneste av alle slag.

50+ ligger plassert under Familiefokus i UIO-familien. Fra Familiefokus sin side vil vi i tillegg til 50+ leirene også invitere 50+ til å bli med  som mentorpar og samtalepartnere/gruppeledere/besteforeldre på våre vanlige familieleire. Se oversikt over leirene og ta kontakt om du vil være med.

Mange i 50+ har ledig tid og kapasitet til å bidra med smått og stort i helger, uker eller ferier. I Ungdom i Oppdrag er det alltid behov for hjelp. Vi ønsker å bruke denne siden til å legge ut muligheter for å bidra på forskjellige måter gjennom året. Det er opprettet en Facebookside som er tenkt til formålet, men vi vil også legge ut mulighetene her med nødvendig kontaktinformasjon etter hvert.

50+ sommerleirer arrangeres følgende steder, sommeren 2017:

Skjærgårdstreff, Flekkerøya, uke 27, 3.-8.juli
Hovedtaler:
Hovedledere:

Gavelstadtreff, Svarstad i Vestfold, uke 26, 26.-30. juni
Hovedtalere:
Hovedledere:

Mer informasjon vil etter hvert finnes på kalender

Vil du vite mer kan du kontakte leder for 50+, Kenneth Dalaker, på kenneth.dalaker@hotmail.com

Posted in 50+